maandag 23 december 2013

Rucola pesto met radijs



Weer heerlijk aan het rommelen in de keuken vandaag om zoveel mogelijk voor te bereiden voor het 2e kerstdag gourmetdiner!  Voor op het stokbrood heb ik vandaag alvast deze heerlijke pesto gemaakt. Ik heb goede messen en hak alles dus fijn met het mes, blijft het wat grover, maar met een staafmixer met hakmolentje kan het natuurlijk ook. Net even anders dan die van basilicum maar zeker net zo lekker, ze komen naast elkaar op tafel, de andere pesto maakt mijn dochter vanavond of morgen. Zo fijn dat ze dat ook leuk vindt om te doen.....:-) net als ik.

Ingrediënten:

25 gram rucola
125 gram geraspte radijs (vocht er een beetje uitknijpen)
2 tenen knoflook gehakt
100 gram oude kaas fijn geraspt
100 gram gedroogde tomaatjes fijngehakt
75 gram olijfolie

Bereiding:

Alles mengen en in een potje in de koelkast bewaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten