woensdag 26 oktober 2016

Geroosterde wortelen

Zag bij een televisieprogramma, ja een kookprogramma :-), de mooie gekleurde wortelen en kwam erachter dat je die ook gewoon bij de AH kan kopen. Snel op te fietsje de volgende dag gehaald en aan de slag ermee. Het zag er zo mooi uit, echt prachtig gewoon en het was nog lekker ook. Zelfs manlief die niet van gekookte worteltjes houdt, eet zo wel wortels. Weer een slag geslagen in dit niet altijd makkelijke eters gezin.



Ingredienten;

1 bak regenboogwortelen
Paar takjes tijm
Takje rozemarijn
1 kleine ui
2 teentjes knoflook
olijfolie

Bereiding;

Wortelen dun schillen, en het groen afknippen, wortelen met een goed scherp (koks)mes doormidden snijden en op een met bakpapier beklede bakplaat leggen. De olie met de knoflook mengen en dit over de wortelen druppelen. Ui in stukken en takjes tijm en rozemarijn erop leggen en dan in de oven op 175 graden, ca. 25 minuten. Wij hebben het gegeten met lekkere aardappelpuree en stukje vlees.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten