woensdag 13 september 2017

Pasta met tonijn/tomaat saus

Dit is ook weer een vrij oud recept uit mijn receptenboekje, waarvandaan? echt geen idee. Fijn recept wat je altijd kunt maken met producten uit de voorraadkast wanneer je zoals ik van de week geen zin hebt om boodschappen te doen. Onderstaand is het basis recept, ik heb er nog courgette door gedaan voor extra groente (voorgekookt)






Ingrediƫnten;

50 ml olijfolie
1 kleine ui (heel fijn gesneden)
2 tenen knoflook
8 ansjovisfilets
1 blik tomaatstukjes
2 blikjes tonijn
zwarte peper
pasta naar keuze
3 el gehakte peterselie


Bereiding;

Verhit de olie en bak daarin de ansjovis tot die uit elkaar valt. Ui en knoflook toevoegen en 5 min. zachtjes laten bakken. Vuur verhogen, tomaatblokjes met sap toevoegen en 5 min. zachtjes laten koken. Tonijn en flink wat zwarte peper toevoegen en ca. 20 min. laten pruttelen met deksel op de pan.
Dan de pasta koken en zodra die klaar is lekker eten!! Serveren met de peterselie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten