maandag 21 maart 2016

Heerlijke rösti omelet



Ik was de vriezer een beetje aan het ordenen en kwam nog een restje rösti tegen, over van een recept wat niet blog waardig was (jammer maar helaas).
Eieren heb ik altijd in huis dus het werd een soort frittata heet dat geloof ik!

Ingrediënten;

150 gram rösti
3 eieren
1/2 ui fijngesnipperd
1/2 teen knoflook uit de pers
1 volle tl rode pesto
30 gram (oude) kaas
peper en zout

Bereiding;

Kluts de eieren goed door elkaar en meng daar de pesto en oude kaas door en de rösti, peper en zout.
Bak in een koekenpan de uitjes licht aan en doe er de knoflook bij, doe het eimengsel erbij en bak dit niet te hard tot de bovenlaag gaat stollen. Ik doe altijd een deksel op de pan, hoeft niet helemaal af te sluiten maar dan gaart het wat sneller.
Snij er mooie puntjes van, heerlijk warm te eten maar ook zeker koud erg lekker!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten