maandag 4 januari 2016

Italiaanse gehaktballetjes



Ik maak altijd de gehaktballen volgens recept van Jonnie Boer, lekker (recept staat ook op dit blog als een van de eerst geplaatste) maar dochterlief vond ze ineens niet zo lekker meer :-o ......
Na wat zoekwerk kwam ik toen op deze Italiaanse gehaktballetjes, vielen bij iedereen goed in de smaak!!

Ingredienten;

500 gram rundergehakt (van de slager!!)
1 ei
3 el paneermeel
7 fijngesneden zongedroogde tomaatjes in olie
1 teen knoflook (uit de pers)
1.1/2 tl Italiaanse kruiden
1 tl zout
1/2 tl peper


Bereiding;

Alle ingrediƫnten goed mengen en er balletjes van draaien. Boter of olie in hapjespan laten smelten en de balletjes gaar en bruin bakken.


Bron; iets aangepast recept van AH

Geen opmerkingen:

Een reactie posten