150 ml karnemelk
100 gram roquefort
70 gram pecannoten
400 gram bleekselderij
450 gram witlof
160 gram gerookte kip
2 conference peren
75 gram veldsla
Bereiding;
Doe de karnemelk en roquefort in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een dressing. Op smaak brengen met verse peper.
Verhit een koekepan zonder olie of boter en rooster de pecannoten 3 min en laat ze afkoelen.
Snijd de bleekselderij in boogjes van 1/2 cm
Haal de witlofblaadjes los, verwijder de harde kern en snij de blaadjes in3 stukken. Snijd de kipfilet in blokjes van 1 x 1 cm. Snijd de ongeschilde peren in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd in de lengte in dunne plakken.
Meng het witlof, de bleekselderij, kip, peren en veldsla. Schep de dressing erdoor en bestrooi met de pecannoten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten