Ingrediƫnten;
1 camembert in houten doosje (President)
1 rode peper
1 takje rozemarijn
1 flinke knoflookteen
2 tl tijm
2 el olijfolie
3 blikken Danerolles brooddeeg
Bereiding;
Velletje bakpapier op je ovenblad, in het midden zet je het bakje camembert, je snijdt de bovenkant van de camembert eraf (en het plastic eraf he?) en zet die in het houten bakje. Aan 3 stukjes rozemarijn rijg je een plakje knoflook en een stukje rode peper en dit steek je in de kaas. In de blikken deeg zitten voorgesneden porties deeg die je allemaal doormidden gaat snijden en tot balletjes vormt en om het bakje heen legt. Van de olie, rest van de knoflook en de tijm een mengseltje maken en dat over de broodjes verdelen (ik heb t met een kwastje gedaan) wat zeezout over het brood strooien is ook lekker. (en eventueel wat roomboter verdelen erover). Dan gaat het op 180 graden 25-30 min. in de oven en daarna haal je de takjes uit de kaas en smullen maar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten