Ingredienten:
2 el olie
6 tenen knoflook
500 gepelde garnalen
1 ui fijngesneden
1 glas witte wijn
150 gram zongedroogde tomaten fijngehakt
3-4 grote handen spinazie vers
200 ml kookroom
zout en peper
100 gram vers geraspte parmezaanse kaas
1 tl italiaanse kruiden
1 tl oregano
verse peterselie
Bereiding;
Doe in een hete pan je olie en voeg de knoflook toe (in bakje staafmixer fijngehakt) zet vuur wat zachter anders verbrand je knoflook en voeg dan de garnalen toe en bak ze kort tot ze roze zijn.
Haal ze uit de pan en hou even apart. Wat extra olie in de pan en de ui erin fruiten, voeg de witte wijn toe en laat wat inkoken. Voeg dan de room toe en daarna de fijngehakte tomaatjes en zout en peper. Voeg daarna de spinazie toe en laat dit slinken (ik heb dus half ontdooide doperwten gedaan) en voeg de kaas toe. Voeg de garnalen en de kruiden toe en klaar is de saus. Serveer met pasta en verse peterselie.
Bron; www.smulweb.nl/Happy Healthy Club
Geen opmerkingen:
Een reactie posten